Reactie van een tevreden klant:
‘De oven is dagelijks in gebruik en nu ook zeven dagen per week, dus dit geeft ook wel weer welke kwaliteit wij bieden mede dankzij de oven! Kortom, hij bevalt dus erg goed bij ons, maar ook zeker bij de gasten. De temperatuur is mooi controleerbaar en het geeft een goed bakresultaat.’

Jeremy Vermolen van

‘Il Fornaretto’ in Roosendaal

professionele pizzaoven

Nooit meer pizza’s draaien: Verdubbel uw capaciteit!
Pizzaovens met een roterende bakvloer, zodat men tijdens het bakken van 8 pizza’s tegelijkertijd toch de handen vrij heeft om de volgende serie van 8 pizza’s alvast te maken.

Kijk even hier voor de mogelijkheden in uw zaak

draaiende vloer pizzaoven

Restaurant, Pizzeria & Broodjes

De nieuwste trend in de horeca: terug naar het pure, de authentieke smaken. Steeds meer ondernemers ontdekken dat de vraag naar ambachtelijke producten stijgt. De klant wil écht brood, vers gebakken.

Zo ook met de pizza’s, die moeten vers gemaakt zijn en afgebakken worden, direct op de bakvloer in 90 seconden, in een houtgestookte steenoven.

Uw klanten zijn bereisd en weten hoe het hoort!

Sfeer: een vuurtje en actie doet het altijd heel goed. Live cooking groeit nog steeds in populariteit. Wanneer daarbij topkwaliteit ingrediënten, versheid, een open keuken, snelheid, én voor een laag budget, aan toegevoegd worden heb je een absoluut succesverhaal en dat zal straks zeker blijken uit uw omzet!

Verschillende maten en modellen pizzaovens:
Hoekige en ronde modellen, brede of juist diepere. Kant en klare steenovens in een metalen “jasje” of doe-het-zelf opbouwovens, die u gemakkelijk zelf ter plekke kan assembleren. Afhankelijk van de ruimte die u heeft vrij gemaakt voor de oven past er altijd wel eentje in uw restaurant of broodjeszaak.

Kijkt u even in de submenu’s hierboven voor de verschillende ovens.

Door de uitgekiende mengsamenstelling van de klei die gebruikt wordt zijn ook de andere gerechten die in onze steenovens gemaakt kunnen worden bijzonder lekker van smaak. bijvoorbeeld: ambachtelijke vloerbroden/  gegrilde verse groenten/  pasta uit de oven/ vleesgerechten/ visgerechten en uiteraard: Pizza!

Nooit meer pizza’s draaien!

Pizzaovens met een roterende vloer, zodat men tijdens het bakken van 8 pizza’s tegelijkertijd toch de handen vrij heeft om de volgende serie van 8 pizza’s alvast te maken. Deze ovens zijn uitstekend geschikt voor een goed lopende pizzeria met afhaal, ze kunnen de capaciteit verdubbelen met 1 personeelslid minder. Deze ovens kunnen zowel op hout als op gas gestookt worden en ook deze pizzaovens bakken de pizza’s in max. 90 seconden af.

Gas of houtgestookt ? of beide

Onze professionele steenovens kunnen ook met een gasinstallatie uitgerust worden om het gebruikersgemak te vergroten. Bij een aantal van deze gasgestookte steenovens kunt dan toch ook een blokje hout erbij leggen voor de authenticiteit en de uitstraling, zeker als de oven op een prominente zichtbare plaats voor de gasten geplaatst gaat worden. Zeker indien er ook hout bij gelegd wordt, zult u het verschil met een 100% houtoven niet proeven!

We helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw zaak.

 Kijk hieronder het filmpje over onze ovens: